Skip to content

plutselig besøk

mars 30, 2010

Annika har akkurat tatt en stor slurk av verdens vondeste iste - en blanding av søt kaffe, sterk te og sur melk - derav dette rare ansiktsuttrykket.

Det er gøy med besøk, og det er i hvert fall gøy når besøket dukker opp helt plutselig, når forvarslet kommer bare noen få dager i forveien og man egentlig ikke rekker å forberede seg på noe som helst.

Da er det gøy, da.

Og mandag dukket Annika opp, på vei til Malaysia hadde hun ti timers ventetid i Bangkok, og syv om morgenen ringte hun og fortalte at taxien var på vei. Fra flyplassen, til oss.

Med seg hadde hun Kvikk Lunsj og Solo og venninnen Silje (som jeg også kjente, viste det seg), og sammen spiste vi frokost og følte på varmen, for det er varmt her nå, varmt og svett og fuktig, så varmt at det er utmattende å ta seg fra et sted til et annet, hvis man ikke kjører skytrain med iskald aircondition da, så da gjorde vi det, etter frokost kjørte vi skytrain til kaotiske Siam square og ruslet derfra til enda mer kaotiske MBK.

Og det er fint å rusle sånn med folk som ser Bangkoks gater for første gang, se på den reklamen der, oi, en tuk-tuk, det lukter så rart her.

Men.

Det dumme med plutselige besøk er at de er over så fort, i hvert fall denne gangen, så alt for fort, denne gangen skulle besøket videre, først til flyplassen, så til Malaysia.

Men moralen er likevel som følger: det er bedre med ti timers besøk enn ikke noe besøk i det hele tatt. Så det.

——————————

Monday we suddenly got visitors from home, and it was really nice, even though they only had 10 hours to spend in Bangkok. We had time to eat breakfast, take the skytrain, and walk around in the streets, and see Bangkok through the eyes of the ones that see it for the first time. Unfortunately, they had to leave way to early, but anyway, it’s better with visitors for a couple of hours, than none visitors at all.

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. mars 30, 2010 5:25 pm

    Det var kos aa lese 🙂 Og bare vent, plutselig dukker jeg opp igjen, og da skal jeg vaere uthvilt og lukte godt!! Takk for laanet av tskjorte!

    • mars 31, 2010 5:34 am

      Det gleder jeg meg jammen til! I mellomtiden får du ha god tur rundt om i disse rare landene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: