Skip to content

beretning fra sør, del 3

oktober 21, 2009

IMG_5976

Som tidligere fortalt, reiste vi i utgangspunktet til Koh Lanta for å treffe noen venner av Lars. Lars har nemlig vært på øya før, flere ganger, og da i all hovedsak på Last beach, den siste stranda på vestsiden av øya før nasjonalparken.

Det var gyldne tider den gangen, har jeg fått høre.

En lang, ensom strand. Enkle bungalower, kun utstyrt med seng, hullete myggnett og kaldtvannsdusj. Bar og restaurant i strandkanten. Hyggelige folk, lange kvelder med øl, lokal rom og fireshow. Avslappende og rett fram, kom som du er og nyt ensomheten, i trivelig selskap. 

Nå har fire år gått, og idyllen er ikke hva den var.

Last beach er fortsatt den siste stranden før nasjonalparken, men de enkle bungalowene er ikke lenger der, heller ikke baren og restauranten i strandkanten. Det hele er byttet ut med to svømmebasseng, dyre, velutstyrte hytter, med både tv og varmtvann, aircondition og kjøleskap. Og myggnetting uten hull.

Til tross for at vi i utgangspunktet var skeptiske, bestemte vi oss for å tilbringe et døgn på dette nye, moderne La Lanta Hideaway Resort. Vi slo på stortromma og betale 2000 bath (ca 350 kroner) for en bungalow med havsutsikt. Så badet vi i svømmebassengene, lå på strandstoler, så thaiboksing på tv og spiste krabber og grillet blekksprut til middag. Og drakk vin, for første gang i Thailand. 

Og vi nøt det. 

Selvom ingenting var som før, og alt var bedre da.

Dagen etter reiste vi videre, til det som må være det nærmeste man kommer gamle Last beach nå. Følg med i neste episode. 

På Last beach er bølgene høye og stranden skitten. I hvert fall i lavsesongen.

På Last beach er bølgene høye og stranden skitten. I hvert fall i lavsesongen.

————————————————————-

(Sånn ellers så fortsetter livet her i Bangkok, i kveld skal vi på nattbasar, i hvert fall om det slutter å regne. Og så driver jeg og registrerer denne bloggen på Bloglovin. Derfor må jeg putte inn følgende tekst her: Følg bloggen min med bloglovin, da. Hvis du vil, altså.)

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: